Bloggar från jobbet

Nu börjar jag bli trött. Har jobbat sen 15, och har drygt två timmar kvar. Tiden har gått sakta, hoppas på att sista timmarna ska gå snabbare. Men än så länge har det gått bra. Var nervös innan, första egna arbetspasset, men det har gått bra. Men nu börjar jag bli sugen på att åka hem och sova.

Helgen

Jag har inte uppdaterat alls under helgen, har knappt ens suttit vid datorn sen i fredags. Så här kommer en liten sammanfattning av min helg.

I fredags satt jag och läste en hel del i boken Ljudet av ditt hjärta. Sen så jobbade jag i ett par timmar innan jag åkte hem till pojkvännen. Det var myskväll med choklad och film som gällde. Vi tittade på filmen Catch me If you can, med Leonardo Dicaprio och Tom Hanks. Den var helt okej.

I lördags jobbade jag återigen några timmar, efter en mysig morgon tillsammans med Oscar. På kvällen sen var det tjejkväll hemma hos en vän. Jag trodde att det skulle bli en trevlig kväll med lite matlagning, prat och filmtittande men kvällen överträffade mina förväntningar väldigt mycket. Om sanningen ska fram så hade jag den bästa kvällen på länge. Allt kändes så bra och enkelt. Stämningen var på topp hela kvällen och alla var på bra humör och pratglada. Det var en väldigt bra kväll helt enkelt. Och det kändes lite tråkigt att gå mot tågstationen vid tolv tiden på natten, bara för att åka hem och sova. Då hade jag en hemlig liten önskan om att kvällen aldrig skulle tagit slut. Att vi skulle suttit och pratat hela natten, och bara umgåtts. Tack alla för en väldigt bra kväll!

I går jobbade jag mellan 9-15, sen på kvällen var jag hos Oscar. Skönt att ha en hel kväll och morgon tillsammans. På kvällen tittade vi på film och mumsade på Ben and Jerrys.

Nu är det återigen måndag, och jag hatar måndagar. Trodde inte de skulle kännas så hemska nu när skolan är slut, men de är ungefär lika bedrövliga som innan. Ikväll ska jag jobba och jag känner mig extremt opepp på det. Skulle mycket hellre vilja vara ute i solen, ta en fika eller promenera tillsammans med en vän. Men jag ska ta mig igenom denna kvällen och i morgon kväll, sen väntar tre dagars ledighet.



Shopping

I går var jag på stan en runda, och då blev det lite shopping.




         Ansiktsvatten från Ldb                                       Torrschampo från Lee Straford




                En ny kalender                                                 Sista boken i Twilight-serien

Hemma efter en härlig eftermiddag

Nu är jag hemma efter en mycket trevlig eftermiddag på stan. För första gången på nästan en vecka har jag varit ute, och det var väldigt härligt. Och mycket trevligt att träffa Martina igen. Det var längesen nu. Blir lätt så under sommaren.
Vi började vår eftermiddag med en bit kladdkaka och iste på ett cafe, sen gick vi vidare till lite affärer. Jag har köpt lite småsaker, bilder på det kommer senare.

Nu ska jag fixa lite i mitt rum. Funderar även på att rensa ur mina garderober lite smått. De ser inte allt för trevliga ut på insidan just nu.


Godmorgon

Efter en natts sömn,  i ett stundtals varmt rum, är jag nu vaken. Jag har precis ätit lite frukost och startat datorn. I dag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska fortsätta ta det lugnt tror jag. Känner mig inte helt återställd än. Börjar bli lite jobbigt att inte känna sig på topp.

Föresten, nu när alla skolorna börjar igen har jag insett en sak. Jag är så himla glad över att jag har tagit studenten och inte ska tillbaka till skolan nu i höst!


Ta tag i mitt humör

Jag ta tag i mitt humör, helst innan min pojkvän kommer hit om en stund. Annars kommer han få en jobbig kväll. En flickvän som är trött, har ont i magen och har ett irriterat humör är inte vad man önskar på en onsdagkväll när man själv är trött.

Jobb

Jag vill kunna jobba. Börjar sakna det nu...

Min efterlängtade helg

I helgen var jag ledig. Det var min första lediga helg sen midsommar och jag hade verkligen längtat dit. Hela veckan hade jag längtat efter fredagen då det skulle bli fest med en vän, och senare i helgen skulle det bli 30 års kalas för min bror. Men ibland blir det ju inte riktigt som man tänkt sig. Större delen av min efterlängtade helg har jag tillbringat inlagd på observationskliniken på akuten.

Nu känner jag mig piggare igen, men är fortfarande trött. Har inte fått tillbaka energin än. Och det mest irriterande är att min efterlängtade helg försvann, och antagligen dröjer det innan jag får en ledig helg igen.


Shoppingabstinens

I kväll drömmer jag om shopping.





Torsdag

I dag har jag varit ledig. Härligt, och har hunnit med en hel del tycker jag. Dagen började med lite frukost tillsammans med Oscar. Sen när han skulle jobba stack jag hem. Då gav jag mig ut i det extremt ostabila vädret och cyklade. Cyklade som vanligt en mil, bitvis i duggregn och bitvis i strålande sol.

Min kväll har jag sedan tillbringat på stan med en vän. Vi har suttit på en uteservering och druckit cider. Trevligt.

Nu ska jag sitta här en stund till och fortsätta lyssna på Lars Winnerbäck, sen ska jag krypa ner i sängen och läsa.


Måndag

I morse vaknade jag vid nio tiden. Skönt att inte bli väckt av en väckarklocka utan vakna av sig själv. Dagen började med frukost som bestod av hemmagjord musli och en macka. Sen så gav jag mig ut på en cykelrunda. Cyklade min vanliga runda, som är lite mer än en mil. Härlig träning!

I dag har jag även varit duktig och städat övervåningen. Det behövdes. Ska bli skönt att lägga sig i en säng med vädrade sängkläder ikväll.

Kvällen har jag delvis tillbringat nere på stan med en vän. Vi har fikat på Jekyll, och pratat en massa. En väldigt trevlig fikastund.

Min måndag har alltså varit väldigt bra :)

Frustrerad

Jag vill inte jobba i morgon. Jag har haft en härlig dag på stranden med pojkvännen och nu ska han vidare på fest i sommarkvällen. Behöver jag säga att jag är sugen på att följa med? Jag vill också sitta i kvällssolen med en god drink och bara njuta av sommaren. Men det går inte. Förbannade jobb!

Dålig uppdatering

Nu har jag blivit sådär värdelös på att uppdatera bloggen igen..

Men jag antar att det lätt blir så under sommarmånaderna. Det finns så mycket annat man vill göra.


RSS 2.0