Män som hatar kvinnor

Jag har länge tänkt se filmerna i Millenium-triologin. Alla pratar om filmerna, och bara av ren nyfikenhet har jag velat se dem. Och till en viss del har jag velat se dem, och sen kunnat säga hur dåliga de är, bara för att alla andra älskar dem. Men det går inte. Nu har jag bara sett den första filmen i serien, men oj... Den var så bra! När den slutade var jag på väg att springa ner i all snö till stan bara för att hyr fortsättningen. Så fort jag har chansen ska jag se uppföljaren till Män som hatar kvinnor.Kommentarer
Postat av: Bloggen om Fröken Mandelström

Tack så mycket! =)Jag har bara sett den första och skulle gärna vilja se fortsättningen. Men ligger lite efter i filmtittandet.Hoppas din dag varit bra. =)

2009-12-22 @ 18:02:22
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/
Postat av: sofie

ja det vart riktigt mysigt här hemma =)

2009-12-22 @ 19:13:40
URL: http://sofietagtstrom.blogg.se/
Postat av: V I L J A

Svar: Haha ja den verkar riktigt bra! :)På tal om millenium trilogin så har även jag bara sett den första så du är inte ensam ;)

2009-12-22 @ 20:42:37
URL: http://viljasvarld.blogg.se/
Postat av: malin-heléna

Jag har också pratat massa om att se de filmerna, men det har bara av någon konstig anledning inte blivit av, ÄN! Jag lovar jags ka se dem. Men nu väntar jag tills alla 3 är ute på dvd så kan jag se dem på samma gång. :PDet är så mysigt med gran alltså! Det ger det sista lilla julmyset, sedan är det jul på riktigt. ^^Kram.

2009-12-23 @ 00:45:50
URL: http://malinhelena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0