Drömmar

Ikväll drömmer jag om mer sommar och om mer tid till att skapa fler sommarminnen.Dagens låt

 - I'd do anything for love (but I won't do that)

Bry er inte om videon, det är musiken som är det viktiga.
Sammanfattning av min kväll

Ikväll är jag trött och vill spola fram tiden tills det är söndagkväll.

Kärlek

Jag skulle andas i det tomrum som blev över,
om du lämnade mig nu..
Havet och jobb

Efter två väldigt härliga dagar ute på havet med familjen så var det dags att jobba i dag igen. Var lite orolig i morse hur den här dagen skulle gå, jag skulle nämligen jobba i 12 timmar. Men det har gått bra : ) Bättre än vad jag trodde. Nu har jag däremot ont i benen och är trött. Så snart ska jag lägga mig i sängen. Ska helst vara pigg i morgon igen och redo att jobba.

Anledningen till att jag inte uppdaterar särskilt mycket just nu, och inga spännande inlägg, är helt enkelt tidsbrist. Jag jobbar en del, och på min lediga tid har jag annat för mig. Det finns ingen tid, eller lust, att tillbringa massa tid vid datorn just nu.

Jobb,jobb,jobb

Nu har jag jobbat i tre dagar. Resultatet av det är trötthet och ont i nacken. Så nu ska jag förhoppningsvis kunna njuta av tre lediga dagar, sen ska jag jobba hela helgen.

Ikväll ska jag till Oscar. Ska bara ta det lugnt ikväll, och imorgon hoppas jag på fint väder så att jag kan ta vara på min lediga dag.
Torsdag kväll

I dag har jag haft lite mer energi än i går. Men det beror nog mest på att jag fått tvinga mig själv till det. Fick tvinga mig själv att gå upp ur sängen i morse när väckarklockan ringde, det var jobb som gällde i dag igen. Efter att ha jobbat till klockan sex ikväll så har jag inte gjort någonting. Ätit, fixat naglarna och suttit vid datorn. Nyligen såg jag ett avsnittet av Sex and the city. Ska strax återvända till sängen och titta vidare.

Ikväll är för övrigt en sån där kväll då jag inte vill sova själv. Jag vill ha närhet. Jag vill ha någon att pussa på, en arm att sova på. Jag vill ha någon som håller om mig tills jag somnar.

Energilös dag

Jag har verkligen inte haft någon energi alls i dag. Och det har resulterat i att jag inte gjort något vettigt alls. Nu har jag bestämt mig för att krypa ner i sängen med en tidning och titta på lite tv.

Godmorgon

I dag är jag ledig efter en ganska stressig, men rolig, dag på jobbet i går. Egentligen vill jag uttnyttja den här dagen så mycket som det bara går, men det känns som att jag inte kommer göra någonting i dag.

Jag vill ut och cykla en runda. Det är allt för längesen som jag tränade. Men jag känner att vädret och min trötthet går emot mig i dag.


Fredagskvällens outfit

I fredagskväll var det 20 års fest. Det var en väldigt lyckad kväll : )

Bild på outfiten som jag hade på festen. Trivdes jättebra i linnet/klänningen. Var första gången jag använde det, det kommer bli en favorit känner jag.


Dagens låt


Humörförändringar

Följ min blogg med bloglovin


Jag har ingen energi i dag, till någonting. Vart tog mitt härliga sommarhumör vägen? Försvann det när regnet kom?

Frukt, naturgodis och tjejsnack

I morse steg jag upp vid tio och efter lite frukost la jag mig ute i solen. Där låg jag sen till i eftermiddags. Det var så varmt och härligt, lite för varmt i bland bara. Men jag tycker om solen. Däremot har jag druckit extremt mycket vatten i dag, det har verkligen behövts.

Efter en snabbdusch cyklade jag till stan för att träffa en väldigt bra vän. Vi köpte lite frukt och naturgodis, sen satte vi oss i en park. Där satt vi sen i flera timmar och bara pratade en massa. Det behövdes verkligen känner jag.

 Du är väldigt bra miss M <3
Följ min blogg med bloglovin

Årets första dopp

Större delen av dagen har jag tillbringat på stranden. Vädret har varit ganska okej, lite molnigt bara. Tog årets första dopp i dag, det var varmare i vattnet än vad jag trodde. Dagen har förövrigt inte varit någon höjdare. Vaknade med dåligt humör, och det har varit kvar hela dagen.

Nu funderar jag på att se någon kärleksfilm och mysa i min säng. Jag hade behövt choklad, men självklart finns det ingen hemma när jag verkligen vill ha det.

RSS 2.0