Dålig uppdatering

Min uppdatering här på bloggen är sämre än någonsin. Jag har inte suttit vid datorn på ett tag. Jag trodde att jag knappt skulle ha något att göra efter studenten, men det har varit fullt upp hela tiden. Har knappt varit hemma dem senaste veckorna känns det som. Så därför har mitt bloggande blivit såhär. Kommer antagligen inte uppdatera så regelbundet, men så fort jag känner för det ska jag göra det. Under tiden så kollar jag andras bloggar och svarar på kommentarer : )

Midsommar, picknick och Ikea

Tänkte att jag skulle uppdatera er lite i vad som hänt i mitt liv de senaste dagarna. Jag har inte suttit vid datorn sen i fredags, och det känns ganska skönt faktiskt. Datorfria dagar behövs i bland.

Min midsommarafton bestod av att jobba till klockan fem, sen hem och äta jordgubbar med mina föräldrar.  Mums! Kvällen tillbringade jag sedan med Oscar. På grund av förkylning så var jag ganska trött. Hade ont i halsen och kunde knappt prata.

Midsommardagen började med att jobba i fyra timmar. Inget vidare med hes röst. Men tog mig igenom det. På kvällen träffade jag Oscar. Vi såg på Good luck chuck och åt Ben and Jerrys. Mysigt.

På söndagen jobbade jag igen, och på kvällen kom Oscar hit.

Måndagen började med frukost, sen körde jag och Oscar till Ikea. Jag köpte lite ljus, örngott och förvaringslådor. Oscar köpte massa saker till sin nya lägenhet. När vi kom hem sen så fixade vi i hans lägenhet. När allt det var klart myste vi i hans soffa med toast : )

Mina datorfria har mest bestått av jobb, vila och Oscar. Det har varit några bra dagar, men också jobbigt eftersom jag varit förkyld. Nu börjar jag känna mig piggare, så jag hoppas verkligen att jag slipper den här hostan snart.




Midsommarafton

Det är helt otroligt. Det är verkligen midsommaftonen i dag. Jag har inte riktigt förstått att det faktiskt är sommar nu. Allt har gått så fort i vår. Men jag klagar inte. Jag älskar sommaren.

Jag vet inte riktigt hur min midsommar kommer se ut än. Allt jag vet är att jag ska börja jobba om en timme. Sen ikväll får jag se vad som händer. Antingen blir det fest eller bara lite midsommarmys hemma. Beror på hur jag känner mig efter jobbet. Ikväll ska jag mumsa på jordgubbar med mjölk i alla fall.

Ha en härlig midsommarafton!

Bilder från studenten





Apelsinjuice, fika och kärlek

Det är vad min vecka hittills har bestått av. Måndagsmorgonen började inte så bra med halsont, men den blev mycket bättre sen. På eftermiddagen fikade jag med Hanna på en uteservering i solen. Härligt! Efter det gick jag hem till pojkvännen. Han flyttade till en egen lägenhet i måndags så då var jag tvungen att se hur allting blev i lägenheten. Jag trivdes där bättre än vad jag trodde att jag skulle göra, så det kändes bra. Kvällen och natten tillbringades hos pojkvännen. Mysigt.

Tisdagen började med frukost och massa apelsinjuice (ett desperat försök att lindra förkylningen). På eftermiddagen var jag och fikade med Martina. Vi köpte lite fika och satte oss i gräset i solen. Det var så härligt! Den där filuren Martina är väldigt bra : )

På kvällen stack jag hem till pojkvännen igen. Och där tillbringade jag ännu en natt. Det har varit avkopplande att vara där. Det är så lugnt och det är bara vi. Och jag måste erkänna... att det är lite lockande att flytta hemifrån. Jag längtar efter friheten och kunna ha det precis som jag vill. Då kan jag bestämma helt själv hur jag vill ha det möblerat, färger och alla val som vilka glas och tallrikar man ska ha. Jag längtar!

Nu ska jag dricka apelsinjuice med isbitar
!



Soluppgång

Under min senaste vecka har det varit fullt upp, under helgen också. Det är antagligen därför som jag inte mår så bra nu. Men jag hoppas på att en tidig kväll ska göra allt lite bättre. Jag tror jag behöver sova. I natt sov jag knappt alls. Jag somnade inte förrän vid fem tror jag, sen upp vid nio eftersom jag skulle i väg.

Men, trots sömnlösheten var natten bra. Det var värt det. Jag hade en mysig natt tillsammans med någon jag tycker väldigt mycket om. Det är helt underbart att ligga och prata med någon man tycker om enda tills solen går upp utanför fönstret.


Bilder från balen




Bal ikväll

Ikväll är det studentbal! Så dagen ägnas i stort sätt åt förberedelser. Ska snart äta lite, sen ska vi börja med håruppsättningen. Bilder kommer senare! : )

Det blir inga mer uppdateringar i dag från min sida. Ikväll ska jag njuta av min klänning, mitt hår och smink och ha en trevlig kväll : )

Måndagsshopping

I går stack jag ner till stan på eftermiddagen. Behövde ett nytt hårspänne till min håruppsättning till balen. Det jag har är för litet för mitt hår. Jag hittade två hårspännen, får se vilket jag använder. Och så fick jag syn på denna tröjan på Kappahl. Som numera är min.


Dagens låt

Thin Lizzy - Dancin'n in the moonlight


Fixat naglarna

Ikväll har jag fixat mina naglar inför balen i morgon kväll. Vad tycks? Jag är inte van vid långa naglar, så för tillfället är allt ganska svårt att göra. Men förhoppningsvis vänjer jag mig till i morgon kväll.





Notting Hill och Ben and Jerrys

Min fredag kväll bestod av filmtittande och glassätande i min säng. Oscar var här och för att fira lite att det var vår månadsdag så köpte vi Ben and Jerrys. Den åt vi när vi kollade på en av världens bästa filmer, Notting Hill. Pojkvännen, underbar film och mumsig chokladglass. Min fredagkväll kunde inte ha varit mycket bättre. Ben and Jerrys är mums. Min nya favorit är Chocolate fudge brownie. Kanske borde äta det i helgen och fira studenten?


Bloglovin

Nu har jag skaffat Bloglovin. Får se om jag ska ha det i forsättningen, men testar ett tag och se om det funkar bra : )

Uppdaterar senare ikväll igen om helgen.


Följ min blogg med bloglovin

Fredag kväll

Har haft fullt upp hela dagen så har inte hunnit uppdatera alls.

Dagen började med skola. Först information om lådbilsrally som är i skolan nästa vecka, där alla treor ska delta. Sen dansträning. Det gick ganska bra tillslut. Det kanske blir en helt okej dans på balen ändå : ) Och efter det lite vett och etikett.

Vid lunch gick jag till stan med en viss Martina. Tittade runt i affärer och fikade. Trevligt. Speciellt sen vi inte träffats på ett tag. Fick även ett litet paket av henne. Tack så mycket, det var perfekt : )

Det blir ingen mer uppdatering från min sida i dag, jag ska tillbringa kvällen med pojkvännen. Och vet inte hur min helg ser ut, så får se när jag uppdaterar. Men tar gärna emot kommentarer ändå. Läser dem så fort jag kan.

Ha en trevlig fredag kväll! :)

Bikbok

För någon vecka sen var jag i Kristianstad. Förutom att jag äntligen fick tag i skor till balen och skolavslutningen, var besöket i affären Bikbok bland det bästa på hela shoppingresan. Jag älskar den affären! Det är precis min stil, och dessutom verkar dem alltid ha några extra erbjudanden. Det som jag irriterar mig på just nu är att den inte finns där jag bor. Visst, 10 mil är inte jättelångt. Men det är för långt bort för att bara kunna åka i väg bara så. De kunde väl i allafall haft en affär i Kna, 3 mil bort?

Det är irriterande när man har hittat en affär som är perfekt för en, och man inte kan besöka den som man vill. Dessutom, sist jag var i en Bikbok affär hade jag väldigt ont om tid så hann inte kolla över allting riktigt.

Jag vill ha en Bikbok affär i närheten!

 


Dagens låt

När jag kom hem från fika i parken med klassen i eftermiddag, så satte jag mig framför tvn. Strax började Beverly Hills. Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker om den gamla serien från nittiotalet. I dag visades det mest sorgsna avsnittet i hela serien. Jag satt med tårar i ögonen hela tiden, det var så tragiskt. Svårt att förstå sammanhanget om man själv inte sett det, men det är sorgset. Filmen jag hittat på den mest sorgsna delen är tyvärr i ganska dålig kvalite, men lika gripande för det för mig som förstår historien bakom händelsen.

Dagens låt är med i avsnittet. Den heter Nobody knows me och sjungs av Lyle Lovett. Låten börjar på 2.40.



Rosebud Brambleberry Rose Lip Balm

I går eftermiddag var jag och fikade med en vän här i stan. Vi var som vanligt på Jekyll & Hyde, och drack som vanligt chokladkaffe. Det var en väldigt trevlig fika, som vanligt i hennes sällskap. Det som gjorde det hela ännu lite bättre var att jag fick en present. Och det gillar väl de flesta att få? Så det blev lite som min födelsedag igen.

I paketet låg ett nagellack från Mavala, mörk choklad och ett läppbalsam från Rosebud. Jag har funderat på att köpa ett läppbalsm från Rosebud innan, men det har aldrig blivit av. Men nu har jag ett.

Rosebud Brambleberry Rose Lip Balm innehåller bär, honung, vanilj och sheasmör. Det känns jättebra på läpparna, och luktar gott.

Kollade runt lite på internet vad de finns för några mer läppbalsam från Rosebud, och jag hittade två till jag vill ha. Det ena är så lockande! Det är en blandning av kaffe, vanilj och choklad. Hur trevligt låter inte det?

Men, för tillfället håller jag till godo med det jag fick i present av mina fina vän : ) Det kommer användas.



Ofattbart

I går kom nyheten om att ett flygplan på väg från Sydamerika till Paris försvunnit spårlöst. Flygplanet lyfte från Rio de Janiero vid midnatt i söndags kväll, svensk tid, och var på väg till Paris med 228 människor ombord. Efter en tre timmars lång flygning längs med Sydamerikas kust styrde flygplanet ut mot det öppna havet. Klocka 03.33 hade piloten kontakt med flygstationen om att de var på väg att korsa Atlanten. I detta området var det oväder med åska och kaptenen har rapporterat om turbulens. Nästa kontakt med flygplanet var kl 04.14, då kom ett automatiskt meddelande från flygplanet om att elen slagits ut. Där efter har det inte gått att få kontakt med flygplanet Air France 447. Det är spårlöst försvunnit och vad som hänt är ett mysterium.

Under måndagen och tisdagen har flygplan och fartyg sökt i området där Air France 447 tros ha försvunnit. Den troligaste anledningen till att det är försvunnit är att det skadats av ovädret och kraschat i havet. Men ingen vet säkert. Letandet efter flygplanet, överlevande och flygplanets svarta låda pågår för fullt.

Jag lider med de människor som var med på planet, och deras anhöriga. Det måste vara fruktansvärt för alla inblandade. Jag bara hoppas att det ska komma fram vad som hänt med Air France 447.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5283196.ab


Bilder från min 19 års dag



      


Godmorgon

Godmorgon!

Jag har varit vaken i ett par timmar, men har inte suttit vid datorn förrän nu. Dagen började med lite frukost, rågfras och en macka. Efter det gav jag mig ut i det underbara sommar vädret och cyklade en runda. Känns härligt att ha börjat dagen med det. Så nu kan jag ta det lugnt resten av dagen med gott samvete.

Funderar på om jag ska lägga mig ute i solen en stund. Det ska tydligen bli sämre väder i eftermiddag och i ett par dagar, så borde passa på att njuta lite av solen.


Födelsedag och dålig uppdatering

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna så har helt enkelt inte suttit vid datorn. Nu har jag precis läst lite bloggar, kollat mailen och så. Hade tänkt uppdatera om helgen, men det får bli i morgon. Då lägger jag även in lite bilder från kalaset och på mina presenter. Fyller nämligen 19 år i dag! : )

Nu ska jag lägga mig och titta på film, godnatt.

New Moon trailer

Trailern till New Moon finns nu ute på internet. Premiären för filmen är den 20 november i år.

Behöver jag säga att jag längtar?



RSS 2.0