Ofattbart

I går kom nyheten om att ett flygplan på väg från Sydamerika till Paris försvunnit spårlöst. Flygplanet lyfte från Rio de Janiero vid midnatt i söndags kväll, svensk tid, och var på väg till Paris med 228 människor ombord. Efter en tre timmars lång flygning längs med Sydamerikas kust styrde flygplanet ut mot det öppna havet. Klocka 03.33 hade piloten kontakt med flygstationen om att de var på väg att korsa Atlanten. I detta området var det oväder med åska och kaptenen har rapporterat om turbulens. Nästa kontakt med flygplanet var kl 04.14, då kom ett automatiskt meddelande från flygplanet om att elen slagits ut. Där efter har det inte gått att få kontakt med flygplanet Air France 447. Det är spårlöst försvunnit och vad som hänt är ett mysterium.

Under måndagen och tisdagen har flygplan och fartyg sökt i området där Air France 447 tros ha försvunnit. Den troligaste anledningen till att det är försvunnit är att det skadats av ovädret och kraschat i havet. Men ingen vet säkert. Letandet efter flygplanet, överlevande och flygplanets svarta låda pågår för fullt.

Jag lider med de människor som var med på planet, och deras anhöriga. Det måste vara fruktansvärt för alla inblandade. Jag bara hoppas att det ska komma fram vad som hänt med Air France 447.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5283196.ab


Kommentarer
Postat av: Louise - Ur mitt eget perspektiv

Usch läste om det där, så himla otäckt! :S





Puss!

2009-06-02 @ 23:58:37
URL: http://lowice.blogg.se/
Postat av: sofie

sv: såå himla gott =)



flygsäkerhetsexperter världen över dömer ut teorin att ett terrorattentat låg bakom måndagens katastrof. Att Airbusen råkat ut för extremt väder är den teori som flygexperter nu enas kring. Vindar på över 100 kilometer i timmen uppmättes i området utanför Sydamerikas kust i måndags.



– Det var troligtvis flera omständigheter som orskade olyckan



Tragist, tycker jag. Synd om alla inblandade o dom som redan är så flygrädda. Hoppas du mår bra kramar!!

2009-06-03 @ 14:15:43
URL: http://sofietagtstrom.blogg.se/
Postat av: sofie

sv: Åh Thailand!! det kommer gå super bra!! Jag har föygit dit tre gånger. o vet man att man ska till paradiset så är flygningen ingenting=) Vart i Thailand ska du? O hur länge blir du borta? Jag ska boka min resa snart inför vintern..Kanske blir dit igen =)

Jag jobbar på demensboende, så det är kul =) Själv då? Kramar

2009-06-03 @ 16:04:08
URL: http://sofietagtstrom.blogg.se/
Postat av: iza (:

sv: Gyllene tider är typisk sommar musik! ;) Grattis i efterskott (:

Men gud vad hemskt speciellt när det inte vet vad som hänt med planet eller någonting ;/

2009-06-03 @ 16:08:00
URL: http://lillizor.blogg.se/
Postat av: Jennie

tack så jättemycket!

du är också söööt!

2009-06-04 @ 12:52:13
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: Anonym

okej ;)

vanlig, amigo och apelsinkrokant ^^

2009-06-04 @ 15:07:49
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Postat av: sofie

Hej!

Karon beach är bra!! Mycket shopping! o nära till Patong där det är ännu mer shopping! Det finns flera stora köpcetrum en bit från Karon, så det är bara att ta en tuk tuk eller taxi dit! Billigt o bra!! Kao lak har jag inte varit till men ska nog dit nästa gång!! Vad heter hotellet ni ska bo på i karon? Jag har varit på phi phi,phuket,koh samui, koh tao,koh samet, koh chang,bangkok,pattaya,koh landa, koh lipe,krabi o lite fler ställen hehe! Brukar vara borta några månader när jag far iväg!! Vi kanse ses där hehe=) åker du med familjen?

Kram

2009-06-04 @ 15:55:43
URL: http://sofietagtstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0