Tisdagen den 5 maj

I dag är mitt humör inget vidare. Praktiken har gått bra, har inte varit några större problem. Dagen har gått fort. Allt har flytit på bra egentligen. Men mitt humör är inget vidare i allafall. Det kanske beror på det trista vädret idag och att jag började dagen med att cykla i ösregn? 

Jag vill bara gå och lägga mig i min säng. Krypa ner under täcket och äta mörk choklad ikväll.


Kommentarer
Postat av: malin-heléna

Usch, trist när man är på sådant trist humör, hoppas det vänder underkvällen och morgondagen känns bättre. :)



Jo, om inte annat så vill man kankse ha pengar i alla fall. Det tror jag var mitt största problem när jag gick arbetslös. Man har massa tid att göra saker, men har inga pengar att göra något för liksom. Och det är ju inte så roligt faktiskt..

2009-05-05 @ 17:16:13
URL: http://malinhelena.blogg.se/
Postat av: Sara - Welcome to Saradise

Sv>> jo, jag får väl göra det :) men blir så stressad!

2009-05-05 @ 17:29:15
URL: http://snuffsaan.blogg.se/
Postat av: estetmina.blogg.se

Åh emelie <3 Hoppas sängen och chokladen gör dig lite gladare! Det förtjänar du!Jag är inte heller på topp idag. Och imon har jag det där matteprovet som jag skulle haft för ett år sen :O

2009-05-05 @ 19:01:10
URL: http://estetmina.blogg.se/
Postat av: Kevin

Mjo, humöret tar ju en helvändning beroende på vädret.. När det är sol och varmt ute så kan man bli hur glad som helst helt utan anledning men tvärtemot när vädret varit som idag :/ får hoppas på bättre imorn ;)



Jodå :D Min kväll har varit, ovanlig :P.. Har faktiskt tagit mig an mitt hår för typ första gången i mitt liv typ ;) eller har väl försökt innan utan resultat.. men blev lyckat till slut faktiskt :D måste säga att jag är riktigt nöjd ^^

2009-05-05 @ 23:12:42
URL: http://kevinq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0