Lördagkväll

Min lördagskväll tillbringar jag på jobbet. Känns inte så roligt ikväll. Alla andra verkar vara ute och ha det roligt, eller vara hemma och bara tar det lugnt. Jag är väldigt mycket mer sugen på något av dem alternativen än att jobba. Men, inte mycket att göra åt det just nu.

I går kväll var jag på hockey tillsammans med pojkvännen, något jag inte var riktigt klädd för. Det var underhållande, men åkte hem efter andra perioden för att det var så kallt. Så vi åkte hem till pojkvännen i stället, la oss i soffan och tittade på film. Blev The Replacements igår. Bra film, dock var jag ganska trött.

Nu; försöka komma på ett sätt att spola fram tiden på.


Dagens låt

Hur bra är inte denna låten?


Dagens låt

Bruce Springsteen - Secret garden

Blandade känslor.


Sommaren

Hej!

Det var ett bra tag sen jag skrev någonting här, den förste juni var det. Men det blir väl lätt så under sommarmånaderna, man prioriterar lite annat. Jag har haft fullt upp hela sommaren känns det som, men det har varit en bra sommar (än så länge, vägrar inse att det börjar gå mot hösten....).

Min sommar har till stor del bestått av jobb, känner mig lite småtrött på det nu om jag ska vara ärlig. Det har varit så fruktansvärt intensivt under dem här månaderna. Det är ett under att man tagit sig igenom det känns det som. Vissa dagar har varit otroligt tuffa.

Förutom att jobbat har jag faktiskt hunnit med att njuta en del också av sommaren. Har varit iväg på en liten tripp till Falkenberg, solat, badat, umgåtts med nära och kära.  Det har även blivit en hel del festande denna sommaren. Det har varit fullt upp hela tiden känns det som.

Har även övningskört och pluggat teori, vilket inte är speciellt kul när det är strålande sol ute.

Det var väl min sommar kort sammanfattat.

Ikväll sitter jag på jobbet och förundras över vädret. Ena stunden vräker regnet ner, för att i nästa stund vara strålande solsken. Det är fascinerande.


RSS 2.0