Känslor

Hela min tisdag har tillbringats med att packa och fixa inför resan. Kan inte fatta att vi åker i morgon. Helt otroligt! Jag minns dagen när resan bokades, då var det drygt sju månader kvar och det kändes som flera år framåt. Nu är det inte många timmar kvar. Och det finns så mycket känslor inom mig just nu. Nervositet, förväntansfull, spänd och ledsen. Jag börjar inse hur mycket jag kommer sakna alla er här hemma. Familjen, och vännerna. Jag försöker trösta mig med att jag ska smsa och maila till er här hemma. Men just nu vill jag bara krama om er allihop...

Packningen är i stort sätt klar. Några småsaker som ska fixas till bara. Sen borde jag väl lägga mig och sova antar jag, men risken finns att jag inte kommer kunna sova. I morgon ska jag upp tidigt, äta frukost och göra mig i ordning, sen åker vi vid nio tiden. Då är det först ett par timmars bilresa, sen börjar resan på allvar.




Godmorgon

I dag hade jag egentligen tänkt sova ut riktigt, men vaknade redan halv åtta. Då satte jag igång tvn och såg slutet på hockeymatchen mellan Sverige och Finland. Sen gick jag upp och åt frukost, havregrynsgröt och en macka, framför tvn. Och nu sitter jag här med en kopp te och läser bloggar.

I övermorgon åker jag (!!!) och det innebär att jag måste fixa en hel del saker i dag. Ska bland annat börja packa mina kläder och lägga in ny musik på mp3n. I eftermiddag ska jag ner till stan en runda. Ska köpa ett par saker, och fika med en vän.

Te och choklad

Vad skönt med en helt ledig söndag! Underbart. I dag har jag inte gjort något mer än umgåtts med min familj, och det har varit väldigt trevligt. Kommer sakna dem väldigt mycket när jag är i väg.

Ikväll tittar jag på OS, och myser med en kopp te, mintchoklad och tända ljus.




Förberedelser

Nu har jag börjat packa inför resan. Och innan i dag var jag och köpte det mesta som jag ska ha med mig. Det är verkligen nära nu. Jag börjar minst sagt bli nervös inför resan, det är så mycket att tänka på.

Skorna på bilden ska jag ha på mig när vi åker, så att jag har ett par riktiga skor med mig. Annars är det flipflop som gäller.



Resväska

För ett par dagar sen hämtade jag resväskan som jag ska ha när vi åker till Thailand. Så nu är det bara att börja packa. Det kommer inte bli lätt...


OS-guld

Ikväll har jag suttit bänkad framför tvn och tittat på OS. Vad annars? Och jag såg skidskyttetävlingen, där Sverige tog guld! Riktigt bra gjort av Björn Ferry.

Och eftersom jag fortfarande känner mig hängig ska jag krypa ner i sängen nu.

Godnatt!


Trött

Efter en helg med jobb, och även lite Alla Hjärtansdagmys, är jag trött och hängig. Har varit förkyld nu i några dagar, och det tar på krafterna. Speciellt när jag börjat oroa mig för att vara sjuk när vi åker nästa vecka...

I går var jag på möte på jobbet, och på kvällen var det fika med M som gällde. Varm choklad och massa prat är aldrig fel.



Bild från förra veckan när jag åt en god toast på Waynes coffe.

Omotiverad

Att det bara går att vara så här omotiverad till att jobba. Är väl inte så konstigt när det är lördagkväll egentligen. Hur som helst, nu sitter jag på jobbet. Har sex och en halv timme kvar av mitt pass, sen är det hem och sova som gäller innan jag ska upp klockan sex igen.

Jag får väl tänka på att om 11 dagar åker jag till Thailand, och det ska bli så spännande! Börjar bli nervös nu. Har massa saker som måste fixas nu i veckan, borde nästan skriva en lista så att jag kan bocka av det som blir avklarat. Måste köpa en del saker som jag ska ha med mig, och börja packa. 

 Ha en trevlig lördagkväll!

Dagens låt


Sex and the city tittande

När jag kom hem från jobbet strax efter elva var jag förvånansvärt pigg, men nu börjar tröttheten verkligen märkas. Så nu ska jag stänga av datorn, lägga mig i sängen och titta på något avsnitt av Sex and the city. Perfekt att titta på när man ska koppla av och sova.



Söndagkväll

Efter ett par väldigt bra och händelserika dagar sitter jag nu på jobbet. Vill inte riktigt att helgen ska ta slut, den har faktiskt varit väldigt bra. Den har innehållit bland annat fest och flytt.

På jobbet går det inget vidare ikväll. Bokningssystemet krånglar, vilket resulterar att jag inte får någonting gjort. Toppen..

Bara för det ska jag hämta en kopp te och äta lite, så får jag försöka göra så mycket jag kan sen.

Torsdagkväll

Har haft fullt upp i ett par dagar nu, med bland annat jobb och träning. Skulle egentligen inte jobbat alls denna veckan, men det har blivit några dagars jobb trots allt.

I dag var jag med pojkvännen på lägenhetsvisning, och i morgon flyttar han! Ska bli spännande med en ny lägenhet, även om jag inte ska flytta dit. Däremot så tänker jag ju vara där ibland ;P I morgon ska möbler flyttas, och sen ska allt försöka fixas i lägenheten.

Ikväll jobbar jag. Har lagt in massa bokningar osv, men nu finns det inte så mycket att göra. Och om två timmar slutar jag. Skönt!


Måndag

Vilken bra måndag jag haft! Eller ja, så bra som en måndag kan bli. Jobbet gick bra, kände att jag fick tillbaka glädje över att jobba där lite. Har alltid trivts och så, men det är inte alla dagar det är så roligt. Efter jobbet tränade jag i en timme innan jag åkte hem. Var riktigt skönt att träna. Lyssna på bra musik och bara kämpa på.

Ikväll har jag tänkt titta på tv och dricka massa te.

Godmorgon

Trots att jag inte somnade förrän strax efter ett i natt, och väckarklockan ringde vid sex är jag förvånansvärt pigg. Och det på en måndagmorgon! Hur gick det till? Kanske beror på att jag vet att jag är ledig i morgon.

Ute snöar det som vanligt, ingen direkt ovanlig syn nu. Man börjar vänja sig vid det.

Nu är det dags för frukost, sen jobb och efter det är det träning som gäller.

RSS 2.0