Omotiverad

Att det bara går att vara så här omotiverad till att jobba. Är väl inte så konstigt när det är lördagkväll egentligen. Hur som helst, nu sitter jag på jobbet. Har sex och en halv timme kvar av mitt pass, sen är det hem och sova som gäller innan jag ska upp klockan sex igen.

Jag får väl tänka på att om 11 dagar åker jag till Thailand, och det ska bli så spännande! Börjar bli nervös nu. Har massa saker som måste fixas nu i veckan, borde nästan skriva en lista så att jag kan bocka av det som blir avklarat. Måste köpa en del saker som jag ska ha med mig, och börja packa. 

 Ha en trevlig lördagkväll!

Kommentarer
Postat av: malin-heléna

Vet vad du menar med att vara omotiverad att jobba en lördagskväll. ;) Jag kom själv hem från jobbet för ett tag sedan och ska upp 06.30 i morgon för att jobba igen.. Du ska med upp tidigt i morgon va?

Uhh, stackars oss. :(Vilken helg? haha.. Ja, de tär precis som att den inte ens varit. Jag brukar tänka att jag har hälften så många helger som alla andra på 1 år. :PI natt ska jag sova lite mer. :) Eller ja, jag måste ju upp tidigare i morgon dock så lär vara lika trött i morgon med. ;)

Hoppas det gått bra / går bra för dig på jobbet under hela helgen. :)

Kram

2010-02-13 @ 22:04:00
URL: http://malin-helena.bloggplatsen.se/
Postat av: M A R i E (mandelstrom på ärten)

Nu närmar det sig. Hoppas det gick bra att jobba iaf. =)Ja, det är så annorlunda här med det mesta men jag gillar det.Hoppas du har en bra alla hjärtans dag. =)

Kram

2010-02-14 @ 13:48:16
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Haha ja det är det... jag förstår inte varför jag drack den ens, men men. idag mår jag bra, lite seg..sovit för mycket tror jag.

2010-02-15 @ 15:03:43
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Jessi Fox

hahahah! jasså?

2010-02-15 @ 23:43:27
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Liten

ja jeez, du har ju verkligen ngt att se fram emot!!! :D

2010-02-16 @ 09:53:40
URL: http://redhotbloodedwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0