Film och mys

Var trött efter jobbet i går kväll så var jag bara hemma och tog det lugnt. Pojkvännen kom hem till mig, sen körde vi och hyrde ett par filmer. Jag köpte lite choklad också. Mums! Hade inte varit fel med lite choklad att mumsa¨på ikväll också..  Resten av kvällen tillbringade vi framför tvn, tittade på film och myste.

Jag ville se filmen Bride Wars, och den är ju ganska mycket en tjejfilm.. Så det kompenserade pojkvännen med att hyra filmen Wolverine också. Bride Wars var för övrigt helt okej. Bra skådespelare, men den var ganska vanlig.




Godmorgon

När jag vaknade strax efter klockan sex i morse så hade jag väldigt gärna legat kvar i min varma säng.  Ute är det iskallt och blåser, inget man vill ge sig ut i precis. Jag är ingen morgonmänniska, och trots att jag varit uppe i nästan två timmar nu är jag fortfarande lika nyvaken. Kanske ska ta en kopp kaffe, det kanske hjälper lite.

Nu väntar sju timmars jobb innan det är dags för lördagsmys!


Fullt upp

Snacka om att bli inkastad i jobbet! Har inte jobbat nu sen förrförra helgen, och då tar det lite tid innan man har uppdaterat sig om allt igen. Tyvärr så har jag inte riktigt haft en chans till det i dag. Det har varit fullt upp sen jag började. Gäster som checkat in, blommor som ska beställas, svara på frågor, svara i telefonen osv. Det är roligt med sånna arbetsdagar, men inte när man inte riktigt har koll på allt.

Nu ska jag ta en liten paus, äta något och dricka en kopp te. Sen ska jag ta hand om alla bokningar.

Fredag och jobb

Om ett par timmar är det dags för jobb. Nästan lite nervöst nu när jag inte jobbat på någon vecka. Men med tanke på att veckan varit både upp och ner, är det nog bra med lite sysselsättning. Ska börja göra mig i ordning strax, sen äta middag.

Känns lite halvkul att jobba en fredagkväll, då vill man egentligen bara vara hemma och mysa. Men det känns lite bättre när jag tänker på hur mysig min torsdagkväll va. Jag bakade scones, sen kom pojkvännen hit. Vi tittade på filmen Australia, åt nybakade scones och drack te (jag drack te i alla fall). Mys!

Kärlek

 

If I just lay here,
would you lie with me and just forget the world?

Dagens låt


Dagens låt


Dagens låt


Notting hill

Just nu ligger jag i sängen och tittar på en av världens bästa filmer, Notting hill.

"I'm also just a girl, who is standing in front of a boy.. asking him to love her"

Min helg har gått väldigt mycket upp och ner. Det har funnits både jobbiga och fina stunder. Mycket mer känner jag att jag inte vill skriva om det.

I fredags tog jag det bara lugnt hemma med pojkvännen, och i lördagskväll var det fest som gällde. Kvällen blev otroligt nog lyckad, och jag har fått fina minnen till låten Bad romance, hehe. Min söndag har jag tillbringat med pojkvännen, har varit en väldigt mysig dag.

Jag saknar dig i min säng ikväll...




Fredagskväll

Efter en dag där jag inte gjort något vettigt alls så ska jag tillbringa kvällen framför tvn. Såg precis sveriges handbollsmatch, och strax är det dags för Lets Dance. Och förhoppningsvis kommer pojkvännen hit snart för att göra mig sällskap. Hoppas att han inte glömmer ta med sig choklad till mig, för jag är så chokladsugen ikväll!

Ha en mysig fredagskväll!

Just nu

Just nu; Körkortsteori och en kopp varm choklad.



Körskolan och lägenhet

Kom precis hem från stan nu. Har suttit på körskolan i ett par timmar i dag, och äntligen börjar det gå lite framåt. Och tur är väl det, hade nog gett upp snart annars.. Men i dag har jag insett att det faktiskt kan gå att ta körkort. Min vän M hade sin uppkörning i dag, och klarade den! Är riktigt glad för hennes skull för jag vet hur mycket hon har kämpat med dem där jäkla frågorna och lektionerna. Grattis igen! :)

Förutom att ha varit på körskolan i dag så har jag kollat på en lägenhet tillsammans med pojkvännen. Han ska flytta till en större lägenhet, så var och tittade på den i dag. Den såg fin ut, och jag blev lite småsugen på att också flytta...

Nu måste jag hitta något att äta...

Shopping och fika

Trots kyla och massa snö så har jag haft en väldigt bra onsdag! Hela förmiddagen gick jag runt i affärer tillsammans med mamma, och sen tog vi en fika innan vi gick hem i vintervädret. Riktigt mysig dag!

Det blev lite inhandlat för min del. Köpte ett par saker till thailandsresan, bland annat en stor neccesär och After suncreme, och ett läppbalsam med solskyddsfaktor. Jag blir på så bra humör av att bara småshoppa lite! Att vi sen avslutade shoppingen med en mysig fika gjorde inte dagen sämre.



Dålig uppdatering

Jäkla vad dålig uppdatering det blev plötsligt! Nu har jag bestämt mig för att bli mer aktiv här på bloggen igen, så om en stund kommer ett inlägg om vad jag gjort i dag.

Godmorgon

Har precis ätit frukost och sitter nu här med en kopp te. Det är så härligt att kunna ta det lugnt på morgonen, och inte behöva stressa iväg till någonting.

I dag har jag föresten träningsvärk efter i går, inte så tokigt. Då känns det verkligen som att träningen gjort någon nytta.

Om en stund kommer mina brorsbarn hit, så då är den lugna morgonen slut. Kanske lika bra det, så att jag kan komma igång och göra något vettigt i dag.

Söndagkväll

Ikväll sitter jag bara hemma och tar det lugnt. Är helt slut i kroppen efter att först ha jobbat, och sen tränat. Men det känns bra! Kändes skönt att äntligen träna igen.

I kväll har jag tänkt titta på tv, tänkte se Blåsningen. Och bara mysa med tända ljus och en filt.




Bild på den underbart goda kladdkakan Hanna hade bakat sist jag var hos henne. Mums!

Godmorgon

Vad pigg jag är! Eller inte.. förstår inte hur jag skulle kunna vara pigg efter ungefär fyra timmars sömn, och uppstigning klockan sex en söndagmorgon. Har i alla fall druckit en kopp te nu på jobbet, så förhoppningsvis vaknar jag till lite.

I dag är det en ganska stor utcheckning, så kommer antagligen ha fullt upp sen. Men gästerna vaknar nog inte än på ett tag, förhoppningsvis för då hinner jag piggna till lite. Sen när jag slutar klockan tre, så ska jag ner till gymmet och träna en timme. Det ska bli riktigt skönt! Sen ska jag bara ta det lugnt i kväll och njuta av att jag kan sova ut i morgon. 

Nu ska jag göra lita nytta här, sen äta frukost.

Lördagkväll

En timme kvar på jobbet ikväll! Skönt att jag snart ska hem och lägga mig i sängen. Trots att jag sov ganska länge i dag och inte gjorde någonting innan jag började, så är jag trött nu. Och är riktigt stel i nacken efter mitt sittande vid datorn här ikväll.

Hoppas att ni har en bra lördagkväll!

Chokladsugen

Efter en lugn hemmakväll igår hemma hos pojkvännen, och en väldigt slapp lördagförmiddag, sitter jag nu på jobbet. Det känns inte så roligt ikväll. Vetenskapen om att jag efter i morgon är ledig gör att jag känner mig oinspierad att jobba.

Men jag ska ta mig igenom sex timmar till här ikväll, och ytterligare åtta i morgon.

Om ni missade rubriken så är jag choklad sugen. Väldigt! Och jag är inte sugen på vilken choklad som helst, utan den på bilden. Den är så god! Är du en chokladälskare och inte smakat den, gör det!





Torsdag

Min torsdag har varit väldigt ointressant, så tänker inte ens tråka ut er med vad jag har gjort. Men på kvällen kom pojkvännen hit en stund.

Och efter en väldigt bra kväll tillsammans med honom, ska jag nu krypa ner i sängen och försöka sova. Börjar jobba tidigt i morgon =/




Du är bra <3

De modigas rike

Har inte haft tid att skriva något här innan i dag, det har varit fullt upp hela dagen. Vaknade runt tio, då åt jag frukost och fixade lite saker hemma. Sen så var jag hos läkaren, och efter det var det dags att börja jobba. Och på jobbet har det varit att göra hela tiden i dag. Inte så att jag stressat, men jag har varit sysselsatt. Så det är skönt.

Nu har jag lite mer än en och en halv timme kvar att jobba ikväll, sen så ska jag hem. Har tänkt försöka komma i säng ganska snabbt, vill ligga och läsa en stund. Började på en ny bok i går kväll, De modigas rike, och den verkar väldigt bra tycker jag.


Dagens låt


Godmorgon

Vaknade första gången i dag vid halv tio, och skulle gå upp då. Men jag måste ha somnat om, för när jag kollade på klockan nästa gång var den redan elva. Skönt att sova ut för en gångs skull! Tror jag behövde några timmars extra sömn.

Dagen började med frukost, havregrynsgröt och en macka. Sen så tog jag en uppfriskande dusch, och nu sitter jag här. Tänkte hämta en kopp te och sitta här en stund, innan jag ska börja fixa lite saker.

Ha en bra dag!

Hemklickat från H&M

I kväll har jag beställt hem lite saker från H&M. Har bland annat beställt en bikini och ett par flipflop.




Måndagkväll

Jag har haft en riktigt bra måndag i dag tycker jag! Känns som att jag har hunnit med en del. Har tom rensat ur mina garderober, vilket var väldigt behövligt.

Sen ikväll var jag i stan några timmar och fikade. Det var som alltid trevligt. När vi satte oss var det jättevarmt och mysigt, satt vid en brasa, men sen blev det kallare. Nu har jag fått upp värmen lite igen.

När jag kom hem var jag hungrig, så då unnade jag mig själv att äta toast. Mums!



Soluppgång i vintermörkret

I dag är jag ledig och min måndagmorgon började med att jag vaknade hemma hos pojkvännen. Upp och åt frukost innan jag gav mig ut i vintervädret. Satt på körskolan i någon timme innan jag gick hem. Och nu har jag fixat lite här hemma. Har bland annat kollat giltlighetstiden på mitt pass, och bokat läkartid. Skönt att få lite saker gjorda!



Såhär såg det ut utanför fönstret kl nio när jag åt frukost.

Söndagkväll

Jag tog mig i genom den sega dagen på jobbet, och nu är jag ledig i två dagar. Skönt! I eftermiddag har jag bara tagit det lugnt hemma, ätit middag och fixat lite. Om bara några minuter ska jag ge mig ut i blåsten för att gå hem till pojkvännen. Jag ska tillbringa min söndagkväll där. Så det blir ingen mer bloggning från mig i dag.

Ha en bra söndagkväll! :)

Ute i god tid

En del gäster är ute i väldigt god tid. Jag tyckte det var lite väl tidigt när dem bokade paket till sommaren i december, men nu har jag varit med om något värre. Det ringde nyss en gäst som ville boka julpaketet till nästa jul. Det har precis varit jul?! En del människor gillar tydligen att planera väldigt långt i förväg..


Godmorgon

I dag är jag verkligen inte pigg! Det blev inte mycket sömn i natt, och jag är så frusen. Huvudvärk har jag också. Ja, jag klagar. Men det får jag göra. Det är söndagmorgon och jag har varit uppe sen klockan sex.

Jag är inte alls på humör för att jobba i dag. Märkligt eftersom jag tyckte det var kul i går kväll. Men men, antar att det är så ibland. Skönt att jag är ledig i två dagar sen innan jag ska jobba igen. Jag bara längtar tills klockan är tre och jag slutar.

Ge mig energi och värme!

Tips på hemsida

Det har varit ganska lugnt här ikväll, i alla fall för att vara en lördagskväll. Som tur väl är har tiden gått snabbt i alla fall.

Jag har bland annat skrivit en packningslista inför Thailand, och sen hittade jag en väldigt underhållande hemsida. Den är i stil med den amerikanska hemsidan Fuck my life, där människor skriver in och berättar om saker som hänt dem. Historierna är både tragiska och komiska. Och i dag upptäckte jag alltså en liknande svensk hemsida. Den heter Felsms.com, och jag tror det beskriver innehållet ganska bra. Där finns alla möjliga sms upplagda, som kommit till helt fel person. Pinsamt, och underhållande att läsa. Dock har jag blivit livrädd för att råka skicka ett sms till fel person nu...


Tillbaka på jobbet

Jag har haft två riktigt sköna dagar när jag varit ledig! I torsdag sov jag länge, sen på kvällen träffade jag ett par vänner. Och igår började jag dagen med att baka bröd, sen på kvällen träffade jag pojkvännen. Vi var först hemma hos hans mamma för att prata om resan. Nu känns allt lite mindre rörigt, men samtidigt har jag massa saker jag måste ta tag i nu och fixa.

Resten av fredagskvällen tillbringade vi sen framför tvn. Vi tittade på Let's dance och bara tog det lugnt. I dag så jag gjort absolut ingenting innan jag började jobba.

Ha en bra lördagskväll och lördagsmys/festa för mig också!


Johnny Depp - Årtiondets bästa skådespelare

Läste precis på Aftonbladet att Johnny Depp har fått pris för Årtiondet bästa skådespelare. Det är inte första priset han får i sin karriär. Tidigare har han både fått priset för sitt skådespel, och blivit utsedd till Världens sexigaste man.

Jag tycker helt klart att Johnny Depp är värd det priset för Årtiondets bästa skådespelare.
Vad tycker ni?



Godmorgon

Det var lite svårt att komma upp ur sängen i dag. Hade gärna legat kvar i värmen ett tag till, men då hade jag sovit bort hela dagen.

Nu sitter jag vid köksbordet och har precis ätit upp min frukost, havregrynsgröt. Jämte mig har jag en kopp te. Inte helt fel när jag ser på termometern att det är -10 grader ute i dag..

Mina planer för dagen är att jag ska baka bröd. Är så sugen på nybakat bröd, det är verkligen gott. Sen i kväll så ska jag träffa pojkvännen. Han pratade lite om att vi kunde gå på bio ikväll och se filmen Avatar, men vi får se hur det blir.

Filmkväll

Jag har haft en riktigt bra kväll! H och M har varit här. Efter att ha inhandlat massa gott och hyrt film bänkade vi oss framför tvn. Vi har mumsat på chips, glass och choklad ikväll. Vi hyrde filmen Good luck Chuck. Jag hade sett den innan, men den är så bra så den kan man se flera gånger. Vi har även pratat en massa.
Nu dröjer det antagligen ett bra tag tills vi tre kan umgås igen, så är riktigt glad att vi umgåtts hela kvällen.

Tack för ikväll! <3



Människa igen

Äntligen så har jag fått mer än 3 timmars sömn! När jag kom hem i går kväll vid elva, så packade jag bara upp min väska sen kröp jag ner i sängen. Och sov till kl 12 i dag. Det behövdes verkligen. Nu känner jag mig som en människa igen.

Och för första gången på väldigt länge har jag gått runt i pyjamasen här hemma i flera timmar.
Det borde man göra oftare. Har bara suttit vid datorn och läst massa bloggar, med en kopp te som sällskap.

Det är tydligen kallt ute i dag. Drar mig lite för att gå ut, men ska ner till stan sen och möta ett par vänner. Ikväll är det filmkväll som gäller. Det ska bli mys!






Sova!

Jag är helt slut. Just nu vill jag inget hellre än att åka hem och sova, men det är en och en halv timme tills jag slutar. Det känns extremt länge när man skulle kunna somna vilken sekund som helst.

Dagen har gått bra, och bitvis har den varit ganska mysig. Lyckades dock inte sova mer än tre timmar i förmiddags. Sen gick jag upp, tog en lång dusch innan jag låg i hotellsängen och läste Veckorevyn.  Innan jag började jobba så var jag ute på en kort promenad också. Kändes skönt att komma ut och få lite luft.

Eftermiddagen har gått förvånansvärt snabbt för att inte ha så mycket att göra. Men nu kryper tiden fram.. Och energin är helt slut. Det känns nu att jag jobbat 7 dagar i sträck, och sovit allt för lite.

Godmorgon

Godmorgon! På något sätt så har jag lyckats ta mig igenom en natt till på jobbet. Och nu återstår det bara ett arbetspass innan jag är ledig i två dagar. Det ska bli så skönt! Antagligen kommer jag inte orka göra speciellt mycket mer än att vila. Och sömn är något jag är i stort behov av just nu. Har inte sovit allt för mycket de senaste dygnen.

Eftersom jag ska jobba i eftermiddag igen ska jag inte hem nu, utan ska gå upp på ett hotellrum och tillbringa dagen där istället. Där ska jag ligga och bara lata mig tills det är dags att jobba igen. Förhoppningsvis kan jag sova. Men först, frukost och en kopp te.

Flickan som lekte med elden

Förra veckan såg jag filmen Män som hatar kvinnor, och i dag var det dags för att se fortsättningen i trilogin. Den var helt okej tycker jag, dock inte lika fängslande som den första filmen. Men visst längtar jag lite tills jag får chansen att se den sista filmen, man vill ju se hur allting slutar.


Godmorgon


Anledningen till mitt väldigt tidiga morgoninlägg är inte helt oväntat att jag sitter på jobbet. Om en timme slutar jag och då ska jag hem till mig säng. Återstår att se hur många timmars sömn det kan bli i dag. Jag har så svårt för att sova på dagen. Det ska i alla fall bli skönt att komma hem. Sen återstår det bara två arbetspass till innan jag får två dagars ledighet. Det ska bli väldigt härligt känner jag.

Nu ska jag lägga in massa bokningar, sen smygäta lite hotellfrukost innan jag åker hem.

Godmorgon på er!


Måndag

Jag har haft en väldigt trevlig måndag i dag. Började med att jag sov till tio, upp och åt frukost. Sen gjorde jag mig ordning för att luncha på stan med ett par vänner. Eftermiddagen tillbingade jag sen på ett cafe, och med massa prat. Behövde verkligen dem timmarna med massa prat och bra sällskap i dag. <3

Blev även lite shopping i dag, en ny bodylotion och hårwax. Och så köpte jag choklad som jag ska mumsa på ikväll tillsammans med en kopp te innan jag ska iväg och jobba natt.



Dagens låt

Hörde denna låten för första gången i dag, och är helt tagen av den.

Brad Paisley - Whiskey Lullaby


Sex and the city tittande

Efter en eftermiddag på jobbet är jag trött och ska strax krypa ner i sängen. Ska bara borsta tänderna och stänga av datorn först. Sen blir det ligga och titta på Sex and the city tills jag somnar.






Drömmer mig bort

Ikväll sitter jag på jobbet och drömmer mig bort till den 24 februari.



Lördagmorgon

Godmorgon!

Som vanligt när jag skriver såhär tidigt så sitter jag på jobbet. Det gick ganska bra att komma upp ur sängen i dag. Och som tur väl var så hade min hemska huvudvärk från igår kväll släppt. Den var inget vidare.

I går, på årets första dag, så jobbade jag. Sen på kvällen var jag på 2-års kalas. Det var min brorsdotter som fyllde år. Hon är bara för söt! Hon var så tuff i sina nya kläder i går.

Om en stund ska jag hämta frukost. Det ska bli så gott, är riktigt hungrig nu. Kanske ska ta en kopp te också, det är alltid gott. Jobbar till klockan 15 i dag, och hoppas att tiden går fort så att jag kan ha lördagsmys med pojkvännen sen ikväll.


RSS 2.0