Dagens outfit



Jeans från Bikbok
Långt svart linne från Gina Tricot
Långärmad svart tröja från H&M

Måndagkväll

Min måndagkväll har i stort sätt bara bestått av tvtittande och True Blood. Började med ett avsnitt av Vänner, sen blev det Idol. Efter det satte jag igång ännu ett avsnitt av True Blood. Någon mer som fastnat i den serien?

Nu måste jag avsluta här. Jag ska ge mig ut i höstmörkret för att tillbringa natten hos pojkvännen.


Godmorgon

I dag är jag trött efter att ha jobbat hela helgen. Och vädret är inte precis upppiggande heller. Men i dag spelar det inte så stor roll. Mina planer för dagen är att ta det lugnt, och plugga körkortsteori. Hade tänkt gå till körskolan egentligen, men det är inte så lockande att gå till stan i regnet. Så ska sitta hemma och läsa istället. Huvudsaken är att jag pluggar.


Söndagkväll

Nu har det varit lite dåligt med uppdateringar igen. Det blir lätt så när jag jobbar. Efter och innan jobbet vill jag hinna med så mycket annat som möjligt, så då bortprioriteras datorn lätt.

Jag jobbar nu också faktiskt. Men ikväll är det lugnt här. Väldig skillnad mot igår kväll. Då var det fullt upp nonstop. Efter igår är det inte helt fel med en lite lugnare kväll. Style uppträdde här igår kväll, och det var minst sagt livat.

Nu ska jag göra lite nytta här, sen smyga mig ut i restaurangen och försöka fixa en kopp te till mig. Det hade varit gott, såhär på en söndagkväll. Det är föresten ganska mysigt här i kväll. Det är väldigt lungt i lobbyn, dämpad belysning och massa ljus tända.


Kärlek

Det finns ögonblick då orden inte riktigt räcker till. I de ögonblicken vill man säga så mycket, men det finns inga ord. För mig är det skrämmande att inte kunna hitta de rätta orden som förklarar det jag känner. Det är en känsla som skrämmer mig, men samtidigt gör mig lugn. För om man inte kan sätta ord på sina känslor, då måste de vara starka.


Havregrynsgröt och jobb

Min tisdag började med havregrynsgröt och en macka med ost och gurka. Jag har blivit beroende av havregrynsgröt. Vet inte hur många morgonar under kort tid jag har ätit det nu. Men det är verkligen gott, nyttigt och mättande. Vissa gånger har jag blåbär till, men annars äter jag bara gröten med kall mjölk. Beroendeframkallande.

I dag har jag jobbat i några timmar. Och nu är jag ledig i två dagar. Det gör att min verklighetsuppfattning är lite ur balans just nu. Eftersom jag jobbat fem dagar, och nu är ledig i två, så känns det precis som fredag. Men det är bara tisdag. Hur går det ihop egentligen?

Måndagkväll

Min morgon började inte speciellt bra i dag. Jag hade behövt sova någon timme extra i morse, men väcklarklockan ringde klockan åtta. Då var det dags att gå upp för att hinna med frukost, lämna blodprov och göra sig iordning för jobbet. När jag skulle fixa lite frukost skar jag mig i fingret. Bra start på dagen. Speciellt med mina tillfälliga humörsvängningar.

Men dagen blev bättre sen. Efter några extra minuter i pojkvännens famn kändes det lite bättre, och ett par timmar senare var jag på jobbet med ett bra humör. Det humöret har suttit i hela dagen. Började bli lite sämre i eftermiddags när jag var extremt hungrig.

Min måndagskväll har varit väldigt lugn. När jag kom hem strax efter sex fixade jag lite mat sen så har jag bara tittat på tv och kollat runt lite på internet. Har även druckit en kopp te och ätit choklad. Mys!

Hyrfilm och Ben and Jerrys

Min söndagkväll tillbringade jag i min pojkväns soffa. Eftersom jag steg upp tidigt i går så jag var ganska trött på kvällen. Och då passade det perfekt med att hyra en film och äta Ben and Jerrys glass. Kvällen började dock inte så bra, men det löste sig ganska snart. Jag förstår mig inte på mitt humör nuförtiden.

Filmen vi hyrde var 17 again.
Den var bättre än vad jag trodde faktiskt. Inte världens bästa film, men helt klart sevärd. Det var en sån där film som man bara behöver titta på, utan att engagera sig i vad som egentligen händer. Perfekt för en söndagskväll.



Bloggar från jobbet

Min förkylning är fortfarande kvar. Det gör att jobbet inte känns så jätteroligt för tillfället. Jag har ingen energi i kroppen, och har ständig huvudvärk. Egentligen hade jag bara velat ligga hemma och vila. Gick och la mig tidigt igår kväll, och det behövdes verkligen. Kände mig lite piggare i dag efter ungefär 9 timmars sömn.

Nu har jag drygt en timme kvar att jobba. Förhoppningsvis blir det lite lugnt. Sen så ska jag hem, äta och ta en dusch. Ikväll ska jag nog hem till pojkvännen. Jag är sugen på att hyra en film och äta Ben and Jerrys glass. Får se om det blir så.


Fredagsmys

Ikväll ska jag försöka att bara ta det lugnt. Känner att min förkylning behöver det efter att ha jobbat i dag. Så ikväll tänker jag ligga framför tvn tillsammans med pojkvännen. Och mumsa på massa choklad.

The notebook

Titta på detta klippet. Är det inte en sån kyss man bara drömmer om?




Och kärlekscenen från filmen, The notebook.



Torsdagkväll

Större delen av min kväll har jag tillbringat framför tvn känns det som. Först tittade jag på ett avnsitt av Vänner, sen var det Idol. Det är skönt att titta på sånna program ibland, där man inte behöver engagera sig utan bara kan titta.

När jag blev hungrig ikväll gjorde jag ett par varma mackor. Det var gott, men är fortfarande sugen på någonting. Får se om jag letar upp något att äta, eller försöker hålla mig ifrån att äta mer ikväll.



Dagens låt

Det var extremt längesen jag la upp en dagens låt. Men här är den låt jag inte kan sluta lyssna på i dag i allafall. Det är inte direkt en ny låt, men den är väldigt bra tycker jag.



Förkyld

Jag börjar tröttna på att vara förkyld. I dag har jag inte gjort mycket alls. Oscar var här innan han skulle till jobbet, sen har jag i stort sätt bara suttit här och framför tvn. Men det är väl det som behövs, att bara vila antar jag.

Ikväll har jag tänkt försöka läsa ut sista Twilight boken, har inte mycket kvar nu. Och så ska jag titta på True Blood när det visas på SVT kl 22.

Vilken rolig uppdatering det här blev... Om lite mer energi infinner sig så ska jag uppdatera lite mer senare ikväll.

Bloggar från jobbet

Jag trodde inte det skulle hända speciellt mycket på jobbet i dag, och att tiden skulle krypa fram. Men tiden har sprungit iväg. Det har varit fullt upp sen jag började kl 15. Det är först för någon timme sen som det lugnade ner sig lite. Telefonen har ringt hela tiden, och gäster har kommit hela tiden. Samtidigt som det fanns en miljon rumsbokningar att ta hand om. Nu är det mesta inlagt, och jag tycker jag jobbat på bra. Speciellt med tanke på min förkylning.

Om ungefär en timme slutar jag. Då ska jag hem, äta lite sen lägga mig i sängen. Förhoppningsvis orkar jag ligga och läsa en stund innan jag somnar.


Godmorgon

Jag gick och la mig tidigt igår kväll. Låg och läste lite i Så länge vi båda andas, sen somnade jag. Tyvärr så är inte min fökylning bättre i dag. Känner mig snarare sämre. Men har precis tagit en dusch så känner mig lite piggare nu.

I eftermiddag och kväll ska jag jobba. Jag hoppas verkligen på en lugn kväll, men man vet aldrig.

Måndagkväll

Jag har blivit förkyld. Misstänkte det igår kväll när jag kände mig hängig och frös jättemycket. Och mycket riktigt så vaknade jag med världens huvudvärk, nästäppa och halsont i dag. Det känns inget vidare. Det hade inte varit så farligt att vara sjuk just nu, om det inte vore för att jag ska jobba mycket under två veckor nu. Dålig tajming.

I ett desperat försök att bli frisk, eller i allafall hålla förkylningen på denna nivån, så har jag ätit yoghurt med hallon och blåbär ikväll. Och druckit massa apelsinjuice. Om det hjälper återstår att se. Men det är värt ett försök. Och så ska jag lägga mig tidigt ikväll. Mycket sömn borde vara bra tycker jag?

Jobb och maskeradfest

Tiden har inte precis sprungit i väg i dag. Har inte haft speciellt mycket att göra, och då går tiden sakta. Men nu är det bara drygt två timmar kvar tills jag slutar :)

Då ska jag hem, äta lite och sen ta en dusch. Sen så ska jag göra mig iordning för maskeradfest. Temat på festen är "Jag kommer direkt ifrån..." Och jag ska komma direkt från sängen. Inte världens påhittigaste, men om första ideen förstörs dagen innan finns det inte så mycket att komma på. Speciellt inte för en trött, ofantasifull människa. Men jag tror det kan bli bra :) Börjar se framemot kvällen nu.


Lördagmorgon

Godmorgon. Jag är minst sagt uppe tidigt på en lördagmorgon. Min väckarklocka ringde kvart i sex, och nu sitter jag här på jobbet. Jag kände mig frusen redan när jag steg upp i dag, och inte har det blivit bättre nu. Det är ingen värme här i receptionen i dag. Har precis varit och hämtat en kopp te, hoppas det hjälper lite.


Fredagskväll

Igår kväll hade jag tjejmiddag hos mig. Hade bakat kladdkaka och lagade middag, vilket gästerna fick hjälpa till med lite. Kvällen blev jättelyckad om jag får säga det själv :) Tycker att vi hade det trevligt, och massa prat blev det. Vanessa och Jossan gick hem vid halv tre, och då satt jag och Martina uppe ytterligare någon timme och pratade. Sen gick vi och la oss. Kvällen/natten avslutades då med ett par avsnitt av Sex and the city och prat.

Tack för en härlig kväll!

I dag vaknade vi ganska sent, jag och min nattgäst. Efter lite frukost gav hos sin iväg till stan, och efter någon timme mötte jag upp min pojkvän på stan. Vi åt en sen lunch tillsammans, sen gick vi runt i lite affärer innan vi hamnade hos mig. Nu har jag precis målat mina naglar, igen. De blev inget vidare härom dagen pga dåligt nagellack. Så hoppas dem blir bättre.

Nu ska jag smyga tillbaka till mitt rum och se vad min pojkvän har för sig. Ikväll blir det lite minifredagsmys, och sova tidigt. Jag ska nämligen upp och jobba i morgon.


Godmorgon

Har varit vaken i en timme ungefär nu. Dagen började som vanligt med att äta frukost. Sen har jag suttit här och läst lite bloggar och så. Nu väntar jag bara på att börja färga håret.

Sen i dag ska jag bara ta det lugnt tills ikväll. Då är det dags för tjejmiddag här hos mig. Och det innebär att jag ska laga mat och baka lite. Det ska bli roligt att fixa lite, och förhoppningsvis blir kvällen riktigt lyckad.

090909

I dag är det 090909, tydligen ett historiskt datum. Inget som jag har tänkt på speciellt mycket i dag.

Efter lite flitig uppdatering några dagar blev det tyvärr sämre igen. Men jag har haft lite annat för mig. I måndags kväll fikade jag med två vänner. Det var en väldigt trevlig fika, som vanligt, men samtidigt lite sentimental. En av dem ska nämliga flytta till Göteborg på torsdag. Jag är självklart glad för hennes skull, men det kommer bli tomt. Vem ska jag nu måndagsfika med och diskutera veckans problem med?

I går var min brors barn här större delen av dagen, så det var ganska livat. Jag hann även med en cykeltur på 1 mil. Det känns riktigt bra att träna lite.

På kvällen i går var jag hos Oscar. Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det blir väl inte alltid det. Jag är bara glad att jag har en så bra pojkvän. Hans famn är det bästa som finns när allt känns jobbigt. Att han sen var snäll och fixade te och rostad macka till mig är ännu ett plus.

I dag så började dagen med lite frukost, cornflakes, rostad macka och te. Sen åkte jag och Oscar till stan. Gick runt lite i affärer, och åt glass i solen. Sen åkte han iväg till jobbet och jag gick till körskolan. Ja, du läste rätt. Jag gick till körskolan. Satt där i nästan två timmar och pluggade teori. Inte överdrivet roligt, men helt okej. Känns bra att jag försöker ta tag i körkortet i alla fall.


Helgens hotellvistelse

I lördags bodde jag på hotell tillsammans med pojkvännen. Och hela hotellvistelsen var perfekt. Hotellet vi bodde på är där jag jobbar. Trodde inte det skulle kännas så speciellt eftersom jag jobbar där, men allt var toppen och överträffade mina förväntningar.

Vi kom dit vid tre tiden på lördageftermiddagen och checkade in i receptionen. Fick nyckeln till rummet, och när jag såg rumsnumret förstod jag vilket rum vi fått. Men jag avslöjade ingenting, utan Oscar fick själv upptäcka vilket rum vi fått. Vi hade fått en svit i huvudbyggnaden. Hela hotellet är nyrenoverat så alla rummen är jättefina, men sviten var verkligen toppen.

Att vi fått sviten var bara den första överraskningen.
Av mina arbetskamrater i receptionen hade vi fått lite choklad, ost och kex. Och två småflaskor vin. Jättesnällt av dem, och blev riktigt rörd av det. När jag sen upptäckte blommorna på borde blev jag ännu gladare. Tio röda rosor från Oscar. Början på hotellvistelsen var bara en massa överraskningar.

Eftermiddagen tillbringade vi på spa där vi badade och hade det bra. Sen gick vi upp till rummet igen och började göra oss i ordning för middagen. Efter ett par glas vin på rummet så gick vi till restaurangen och åt middag.

Senare på kvällen satt vi i lobbyn på hotellet, innan vi gick ner till nattklubben på hotellet. Tyvärr så var det inte så mycket folk där den kvällen, så vi gick ganska snart upp på rummet igen.

Söndagen började med hotellfrukost, hur gott är inte det egentligen? Sen så tog vi det lugnt på rummet innan vi packade och åkte hem igen.

Hela hotellvistelsen var verkligen toppen från början till slut. Jag tror att jag log större delen av tiden vi var där, bara för att allt kändes så himla bra. Jag hade gärna stannat där någon natt till.

Här kommer lite bilder!












Underbar helg

Jag har haft en väldigt bra helg tillsammans med Oscar. Vi har träffats sen i fredags och i lördags bodde vi på hotell tillsammans. Hela helgen har bara varit så bra :)

Jag tog en del bilder under hotellvistelsen, men jag är för trött för att lägga upp dem i kväll så dem kommer i morgon istället. Ska även skriva lite mer om hotellvistelsen då tänkte jag. Nu vill jag bara lägga mig i sängen och tänka på hur bra jag och oscar haft det denna helgen :)

Han är underbar.





Fredagsmys

I dag har jag inte gjort speciellt mycket. Jag har läst en del i boken Så länge vi båda andas. Det är sista delen i Twilight serien. Börjar bli riktigt nyfiken på slutet nu. Förutom att ha läst så har jag bakat kladdkaka, tränat lite och tittat på tv. Det är skönt med dagar där man inte gör något speciellt känner jag.

Ikväll kommer pojkvännen hit. Han är trött efter att ha jobbat natt hela veckan, så vi ska nog bara ta det lugnt. Har haft lite funderingar på att hyra någon film, men vet inte riktigt. Till det kan vi mumsa på nybakad kladdkaka :)

Ha en bra fredagskväll med massa fredagsmys!

Kvällens outfit





Lång t-shirt från Bikbok, leggins från H&M.

Matlagning och diskning

I dag var det jag som stod för maten här hemma. Och då blev det pastagratäng, som alltid när jag lagar mat. Men det uppskattas alltid, så varför inte fortsätta laga det? Sen skulle mina föräldrar till vetrinären med hundarna, så då diskade jag också. Känner att jag är på hemmafixar humör i dag. Har haft lite funderingar på att baka en kladdkaka också, till i morgon kväll. Men tror jag väntar med det till i morgon. Nybakat är godast. På tal om det bakade jag bröd härom dagen, det blev riktigt gott. Borde baka bröd oftare egentligen. Jag vill gärna ha så nyttigt bröd som möjligt, och vad är då bättre än att baka det själv?

Jag känner att jag svamlar en del i dag, men hey, jag uppdaterar i allafall bloggen ;P.




Torsdag 3 september

I dag är det en riktig höstdag. Ute regnar det och blåser. Men det gör mig ingenting i dag. Har inga planer på att gå ut. Så jag nästan njuter lite av vädret. I dag är en perfekt dag för att vara inomhus, ha på sig myskläder och dricka te. Än så länge har jag inte gjort speciellt mycket. Ätit frukost, tittat på tv, läst klart gamla Veckorevyn, kollat genom H&Ms höstkatalog och druckit te.

Nu är det dags att laga lite mat!

Dålig uppdatering

Såhär dålig på att uppdatera har jag aldrig varit. Men jag ska bli bättre på det. Egentligen är det väldigt roligt att blogga, jag har bara inte haft tid till det. Min lediga tid har gått till annat än att sitta vid datorn.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på True Blood. Såg första avsnittet härom dagen, och nu måste jag se fortsättningen. Kanske uppdaterar lite senare, annars ska jag försöka göra det snart igen.


RSS 2.0