Sex and the city 2

Den 28 maj har Sex and the city filmen, uppföljaren, premiär.

Behöver jag säga att jag längtar?Måndagmorgon

Min måndagmorgon började med frukost, och en promenad i solen. Riktigt härligt väder ute! Känns skönt när man varit ute och gått en runda.

Nu ska jag äta lite mat tänkte jag, sen har jag lite småsaker att fixa med.Helgen

Efter en bra helg sitter jag nu på jobbet. Har eftermiddagspasset i dag, vilket innebär att jag har fyra timmars jobb kvar. Jag riktigt längtar tills klockan är elva och jag får gå hem. Att jobba en söndageftermiddag är inte överdrivet roligt kan jag väl erkänna.

Min helg har annars varit bra. För mig började helgen i torsdags. Då var jag i Kna tillsammans med pojkvännen, gick i lite affärer och åt lunch på Waynes Coffe. Hittade två snygga linnen inne på Gina tricot, i samma stil som ett jag köpte där förra veckan. Torsdagkvällen tillbringades med pojkvännen och min nyköpta dvd med Vänner säsong fem.

Fredagen bestod av lite städning på dagen, och på kvällen var det fest. Först förfest, sen gick vi till J&H. Dock var det inte så mycket folk där, så gick hem ganska tidigt.

Lördagen var en riktigt slappdag. Tittade på tv, film och åt massa. Känns som att jag åt hela tiden. Mackor, middag, chips. Antar att det lätt är så dagen efter.

Och så söndag. Bara tagit det lugnt innan jobbet, och nu sitter jag här. När jag slutar ikväll blir det nog bara hem och lägga sig.

Nu; bokningar!


Bilder från Thailand

Jag har varit dålig på att lägga upp bilder från resan, men här kommer några i alla fall.

Jag längtar tillbaka...


Söndagmorgon

Godmorgon!

Vad härligt det är att gå upp kvart i sex en söndagmorgon... eller inte. Jag var så fruktansvärt trött i morse när väckarklockan ringde. Det var en sån där morgon när jag hade gjort bra mycket för att få stanna kvar i sängen. Tyvärr så gick inte det, och nu sitter jag på jobbet.

Min påskhelg har hittills varit bra. I fredags jobbade jag, och igår umgicks jag med familjen hela dagen.

Nu borde jag försöka vakna till lite, så att jag är hyffsat pigg när utcheckningen drar igång.

Dagens låt

I brist på inspiration till att uppdatera; ännu en låt som blivit en personlig favorit.RSS 2.0