Dagens låt


Dagens låt


Söndagkväll

Efter en väldigt rörig dag på jobbet igår åkte jag hem och umgicks lite med familjen. Först middag, sen lite fika. Kändes skönt att varva ner lite efter att haft fullt upp i så många timmar. Och sen på kvällen var det utgång som gällde. Var inte så mycket folk ute, men hade en kul kväll ändå. Pojkvännen var snäll och körde hem mig när utestället stängde, och när jag kom hem avslutade jag utekvällen med sex and the city-tittande i sängen.

I dag har jag inte gjort speciellt mycket. Var ute en runda, köpte filmen New Moon då. Sen har jag bara tagit det lugnt, och det har jag tänkt fortsätta göra ikväll.

Godmorgon

Godmorgon!

Efter tre veckors ledighet är jag nu tillbaka på jobbet. Jobbade visserligen i onsdags också. Det känns bra att vara tillbaka, även om det varit skönt att vara helt ledig.  I dag är det mesta lite rörigt här, så kommer nog bli en tuff dag. Bara att hoppas tiden går fort i alla fall.

Att det är ljust på morgonen nu gör det mycket lättare att gå upp när väckarklockan ringer. Det är en stor fördel.

Bilder från Thailand


Här kommer några bilder från resan. Alla är från den första veckan när vi var i Khao Lak. Hemma från resan

Efter två veckor i Thailand är jag nu hemma igen. Jag kom till Sverige vid sex tiden på kvällen i torsdags, men var inte hemma förrän vid halv elva. Då var jag helt slut efter resan. Men det känns skönt att vara hemma. Hela helgen har jag bara umgåtts med familjen och packat upp resväskan.

Resan har varit toppen. Den blir verkligen ett minne för livet. Under två veckor hann vi både med att se och göra massa saker, och bara ligga och slappa på stranden.

Bilder kommer så fort jag har hunnit kolla igenom dem lite.

RSS 2.0