Söndagkväll

Vilken seg eftermiddag detta är! Har varit på jobbet i tre och en halv timme, men det känns minst som ett helt arbetspass redan. Jag båade gillar och ogillar att det är lugnt ikväll. Gillar för att det är skönt att kunna ta det lugnt, speciellt när man är söndagsseg. Men ogillar för att tiden går sakta. Ett annat minus för att det är lite att göra, är att när det väl händer något, då är man trött och omotiverad. Men men, snart har jag varit här halva tiden i alla fall.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen får jag se vad som händer.  

Ikea

Efter min helg som bestod av jobb, jobb och jobb, så hade jag en väldigt bra måndag i går. Dagen började med frukost tillsammans med pojkvännen, sen åkte vi till Ikea. Bilresan dit gick ganska snabbt, musik och prat så går tiden snabbt. Ikea klarade vi av ganska snabbt också. Hittade en hel del saker där, som vanligt, bland annat lampor och värmeljus. Det går inte att åka till Ikea utan att köpa värmeljus...

Efter ett par timmar inne på Ikea var det dags att åka hem. Kvällen tillbringades sen med att packa upp och fixa i pojkvännens lägenhet. Det blev jättebra när vi var klara. Då bänkades vi oss i soffan med popcorn, choklad och film. Jag åt lite choklad, sen somnade jag. Antar att sömnbristen från helgen satt kvar fortfarande.

I dag har jag varit på stan en runda, köpte bland annat nya strumpbyxor. Har aldrig konsumerat så många strumpbyxor som nu när jag jobbar. Resten av dagen har jag njutit av solen, och för en stund sen läste jag ut boken Den jag ville ha.

Nu; bort från datorn en stund!

Lördagkväll

Nu vill jag hem. Efter sex timmar på jobbet, en lördagkväll, hade jag väldigt gärna gått hem. Och varit ledig i morgon. Men det är jag inte. Har två timmars jobb kvar, sen hem och försöka sova. I morgon ska jag upp halv sex igen. Usch, när gästerna bara klagar på allting känns det inget vidare att jobba på helgen...

Söndagkväll

Har haft en lugn söndagkväll hemma ikväll. Det kändes otroligt skönt efter två hektiska dagar på jobbet. Speciellt när jag inte sov speciellt mycket i natt. Jag har bara slötittat på massa Vänner avsnitt och druckit oboy.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen. Blir nog att läsa lite, sen försöka sova. I morgon är det jobb igen. Väckning halv sex i morgon, och starta dagen med lite frukost, sen en cykeltur till jobbet.

Godnatt!

Dagens låt
I want you so bad I'll go back on the things I believe,
There, I just said it; I'm scared that you will forget about me.

Blandade känslor.

Bortglömd

Bloggen har totalts glömt bort en tid. Har haft fullt upp med annat, och inte prioriterat bloggen alls. Men nu börjar jag sakna det igen, så ska försöka ta mig tid att vara mer aktiv med uppdateringarna :)


RSS 2.0