Fredag den 1 maj

Det är verkligen den första maj redan. Tiden har gått fort. Det känns som att det var nyligen som jag klagade över det mörka och kalla vädret. Men det är ett tag sen nu. Nu är det ljust ute länge, och soligt. 

I går kväll var det grillfest. Det var trevligt. Ganska mycket folk och bra stämning. Det var en lyckad kväll helt enkelt. 

I morse mådde jag dock inget vidare. Men jag får skylla mig själv. Det blir lätt så när alkohol varit inblandat. Men jag lyckades ta mig upp ur sängen, och jag gick och köpte frukost tillsammans med Oscar. Det blev nybakade frallor och apelsinjuice. Mums!

Nu ska jag avsluta här och åka hem till mig, sitter hos Oscar nu. Ska hem till mig och ta en dusch. Sen blir det myskväll med naturgodis och lite chips. Ångrar dock mitt köp lite, eftersom jag hade velat ha mer choklad. Jag tycker verkligen om choklad. 

Hejs!






Kommentarer
Postat av: Sara - Welcome to Saradise

Låter som om du hade en trevlig valborg iaf :)! Fortsatt trevlig helg!

2009-05-01 @ 18:11:06
URL: http://snuffsaan.blogg.se/
Postat av: estetmina.blogg.se

hahahahha älskar sista meningarna. "Myskväll med naturgodis och chips. Ångrar mitt köpt lite för jag hade viljat ha coklad. Jag tycker verkligen om choklad." Haha :D <33<3<3<3<3 eller det va kanske bara jag som tyckte det va kul...

2009-05-02 @ 18:22:14
URL: http://estetmina.blogg.se/
Postat av: stina

tack de va riktigt skoj där:)



haft en bra helg?

2009-05-03 @ 15:53:59
URL: http://kittygitty.blogg.se/
Postat av: Anonym

samma här, men heölger går så sjukt fort som synd är

2009-05-03 @ 16:21:55
URL: http://kittygitty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0